Navigácia

Odoslať stránku e-mailom

Výber jazyka

  • sk
  • en
  • de

Aktuálne počasie

dnes, štvrtok 11. 8. 2022
jasná obloha 29 °C 16 °C
piatok 12. 8. slabý dážď 28/14 °C
sobota 13. 8. slabý dážď 32/19 °C
nedeľa 14. 8. slabý dážď 31/17 °C

Fotogaléria

Náhodný výber z galérie

Náhodný výber z galérie

Návštevnosť

Návštevnosť:

ON LINE: 4
DNES: 245
TÝŽDEŇ: 997
CELKOM: 503245

ústredný portál verejnej správy

Pohrebná služba VA-SI - Senec

NON-STOP služba: Várady Luboš           0911 011 020
0904 898 269
0903 653 930

Viac tu: https://www.pohrebnasluzba-vasi.sk/

 

logo

 

Obsah

Ochrana osobných údajov

  Súvisiace právne normy:

 

Identifikačné údaje prevádzkovateľa

Prevádzkovateľ:  Obecný úrad Veľký Grob
Sídlo prevádzkovateľa: Obec Veľký Grob, č.d. 272, 925 27
Identifikačné číslo prevádzkovateľa: 00306291
Kontakt: zodpovednaosoba@velkygrob.sk


Obec Veľký Grob pristupuje k Vašim osobným údajom zodpovedne a preto v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „nariadenie GDPR“) a v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,Zákon“), pristúpila k prijatiu primeraných technických, organizačných, personálnych a bezpečnostných opatrení a záruk.


Súvisiace dokumenty:

Záznamy o spracovateľských činnostiach podľa čl. 30 ods. 1 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov

Informačná povinnosť prevádzkovateľa - všeobecné znenie 

Informačná povinnosť prevádzkovateľa - získavanie osobných údajov od iného zdroja

Informačná povinnosť prevádzkovateľa - kategórie adresátov: iné

Informačná povinnosť prevádzkovateľa - kategórie adresátov: podujatia

Informačná povinnosť prevádzkovateľa - kategórie adresátov: kamery