Menu
Obec Veľký Grob
Obec
Veľký Grob

Ochrana osobných údajov

Súvisiace právne normy

Identifikačné údaje prevádzkovateľa

Prevádzkovateľ: Obecný úrad Veľký Grob
Sídlo prevádzkovateľa: Obec Veľký Grob, č.d. 272, 925 27
Identifikačné číslo prevádzkovateľa: 00306291
Kontakt: zodpovednaosoba@velkygrob.sk

Obec Veľký Grob pristupuje k Vašim osobným údajom zodpovedne a preto v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „nariadenie GDPR“) a v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,Zákon“), pristúpila k prijatiu primeraných technických, organizačných, personálnych a bezpečnostných opatrení a záruk.

Súvisiace dokumenty

Záznamy o spracovateľských činnostiach podľa čl. 30 ods. 1 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov

Informačná povinnosť prevádzkovateľa - všeobecné znenie 

Informačná povinnosť prevádzkovateľa - získavanie osobných údajov od iného zdroja

Informačná povinnosť prevádzkovateľa - kategórie adresátov: iné

Informačná povinnosť prevádzkovateľa - kategórie adresátov: podujatia

Informačná povinnosť prevádzkovateľa - kategórie adresátov: kamery

Občan

Fotogaléria

Náhodný výber z galérie

1

plagat

plagat

1

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
hore